Thursday, August 5, 2010

FACEBOOK: Guess the Map!


Click the Image for more details


Guess the Map!

Twelvesky 2 Facebook Fan Page Link:
http://www.facebook.com/pages/TwelveSky-2/105951645648?ref

27 comments:

  1. Character Name: lLove
    Server: BloodLust
    Answer: Molten City

    ReplyDelete
  2. BladeMaster / AriesAugust 5, 2010 at 5:53 PM

    paki ayus yung 10 mins sa char ko BladeMaster please namn po more than 2 weeks na po yun....

    ReplyDelete
  3. Character Name: RagingZz
    Server: Stronghold
    Answer: Molten City

    ReplyDelete
  4. Web Said...
    Charater Name: WEBLOGIX
    Server: Apocalypse
    Answer: Wandering City

    ReplyDelete
  5. Character Name: Warfreak
    Server: Apocalypse
    Answer : Molten City

    ReplyDelete
  6. Character Name: KokoyEmo
    Server: Stronghold
    Answer : Forbidden City

    ReplyDelete
  7. Character Name: AllaStuR
    Server: Apocalypse
    Answer : Bounded Dragon Pass

    ReplyDelete
  8. Character Name: PArdZoten
    Server: Apocalypse
    Answer : abyss

    ReplyDelete
  9. Character name: AyeKi
    Server:Apocalypse
    Answer:bounded pass

    ReplyDelete
  10. Character Name: nCSabuza
    Server: Stronghold
    Answer: forbidden City

    ReplyDelete
  11. Character Name:WELL
    Server:apocalyps
    Answer:Piercing City

    ReplyDelete
  12. Character Name: lLove
    Server: StrongHold
    Answer: Molten City

    ReplyDelete
  13. Character Name: SiLenZhIo
    Server: Apocalypse

    d b saturday p ung event n toh ngaun n b agad ung guessing ng map

    ReplyDelete
  14. Character name: Bushido
    Server:Apocalypse
    Answer:Bounded Dragon Pass

    ReplyDelete
  15. Character Name: KokoyEmo
    Server: Stronghold
    Answer : Forbidden City

    ReplyDelete
  16. Character Name: DpRinCe
    Server:Apocalypse
    Answer: Forbidden City

    ReplyDelete
  17. Charater Name:0AizaMufazA
    Server:StrongHold
    Answer: Molten City

    ReplyDelete
  18. Character Name:oShichiBuKai
    Server:apocalypse
    Answer:Piercing City

    ReplyDelete
  19. Character Name:oShiChiBuKai
    Server:Apocalypse
    Answer:Piercing City

    ReplyDelete
  20. Character Name: kimuch1
    Server:StrongHold
    Answer: Forbidden City

    ReplyDelete
  21. Character Name:inday87
    Server:Apocalypse
    Answer:Piercing City

    ReplyDelete
  22. Character Name:CamandaGXD
    Server:Apocalypse
    Answer:Piercing City

    ReplyDelete
  23. Character Name:BLANCO
    Server:Apocalypse
    Answer:Fragrance Village

    ReplyDelete
  24. Character name: deryl
    Server: Apocalypse
    Answer: Forbidden city

    ReplyDelete
  25. Character name:Corinthian00
    Server:Apocalypse
    Answer:Bounded Dragon Pass

    ReplyDelete
  26. Character name:bheakun
    Server:Apocalypse
    Answer:Piercing City

    ReplyDelete